Hanyolu Ortaokulu

WEB https://hanyoluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HANYOLU MAH. HANYOLU SK. HANYOLU İLKOKULU SİTESİ HANYOLU ILKOKULU BLOK NO: 81 ALTINÖZÜ / HATAY
VİZYON : Biz her çocuğun içinde özgür çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna,toplumun mutluluğunu sağlamanın,cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine;bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.Bütün bu değerlerin yanı sıra topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerleri ,birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan,değişim ve gelişime açık,Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzeni benimseyen,kendine güvenen,çevresine saygılı,yaratıcı ve farklı düşünebilen özgür,hoşgörülü,katılımcı,sorumluluk sahibi bireyleryetiştirmek.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Öğretmeler ilden okula servis ve köy arabaları ile ulaşımlarını yapmaktadır.Köy arabaları belli saatlerde ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Hanyolu Köyü/Altınözü/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 26 km, İlçeye 21 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :